SDG-Onderhoud, het bedrijf voor al uw onderhouds werkzaamheden

Wat klanten van ons vinden

SDG onderhoud is specialist in het plaatsen van badkamers, toiletten, tegelwerk, stucwerk, metselwerk en verbouwingen en vastgoedonderhoud voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Hieronder kunt u een korte blik krijgen op wat klanten zoal vinden van onze werkzaamheden.

Peter & Wendy (13-03-2024)

Enorm blij met onze nieuwe badkamer...vakwerk!

Verbouwing badkamer

We zijn super tevreden over de werkzaamheden van Santino (en de mensen die hij inhuurt voor bepaalde werkzaamheden). Los van het feit dat Santino supervriendelijk is, werkt hij secuur en \'\'schoon\'\'. Er is altijd ruimte voor overleg....en humor ;-)
Hij heeft gewerkt aan onze badkamer alsof het zijn eigen badkamer was.
En...ook complimenten voor de tegelzetter!
Santino, bedankt voor de mooie badkamer en de fijne samenwerking. Bij een volgende klus weten we je zeker te vinden!

Communicatie

Overleg

Meedenken en betrokkenheid

Netjes en schoon werken

Pascal (10-02-2024)

Zeer tevreden

SDG heeft onlangs de toiletruimte in mijn huis compleet gerenoveerd. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Er is zeer netjes gewerkt en ook de kosten waren acceptabel. Daarnaast werd goed advies gegeven over wat wel en niet goed zou passen in de ruimte. De communicatie verliep uitstekend en alles ging volgens afspraak. Kortom, zeer tevreden dus en zeker een aanrader!

Hans Couvreur (07-02-2024)

Geweldig, voor herhaling vatbaar.

Vriendelijk en professioneel

SDG was gemakkelijk te bereiken en begreep direct de urgentie van ons probleem. De volgende ochtend stond men op de afgesproken tijd met al het benodigde nieuwe materiaal op de stoep. Vriendelijk, open en professioneel. Ons probleem werd snel en efficiënt opgelost. Zeker aan te raden in tijden waar vele andere schermen met enorme drukte, dus lange wachttijden of soms zelfs \"we nemen geen nieuwe klanten meer aan\"....de potentiële klant in verwarring en met een probleem achterlatend.

Omar (10-11-2023)

Super netjes en vriendelijk

Verbouwing badkamer

Heel ervaren team
Werken snel, netjes en zorgvuldig. Komen afspraken na en bespreken tussendoor waar nodig.
Komen altijd op tijd. Fijne ervaring van een grote klus. We zijn heel blij met het resultaat!

Komen op tijd

Zorgvuldig

Netjes werken

Vriendelijk

Veel ervaring

Fam. de Gelder (07-11-2023)

Vakmannen met respect voor je woning!

Complete badkamer renovatie

Een heel project zo\'n nieuwe badkamer van ontwerp tot realisatie, maar hoe fijn dat wij Santino en zijn team gekozen hebben voor deze opdracht! Vanaf het eerste gesprek meedenken in het project en transparant over de kosten. Daar de badkamer de laatste fase was in ons huis, hebben wij het ook prettig gevonden dat er goed rekening werd gehouden met de rest van de woning. Keurig alles afgedekt en na elke dag de boel weer netjes achterlaten. Vakmannen van verleggen leidingwerk, aanleggen vloerverwarming, monteren wasmeubel, plaatsen douche/bad, super tegelwerk, aanleggen verlichting tot alles netjes afkitten! Meedenken met alle kleine keuzes die je toch nog moet maken tijdens de verbouwing, zoals kleur tegelstrip, hoogte van haakjes, enz. Alles netjes zoals afgesproken binnen 3 weken helemaal klaar! Super blij met onze keuze voor SDG en super blij met onze nieuwe badkamer.

Meedenken

Afspraken nakomen

Transparant

Vriendelijk

Vakwerk

Sjaak (06-10-2023)

Zeer gedegen werk.

Vakwerk

Renovatie badkamer uitstekend uitgevoerd. Erg blij met het resultaat.

C. Ho (09-09-2023)

Leidinglekkage

Na een waterleiding per ongeluk met de boor te hebben geraakt, bij SDG terecht gekomen. Binnen een uur was Santino op locatie om het te verhelpen. Hij is flexibel en vriendelijk. De lekkage werd vlot, netjes en vakkundig verholpen. Erg tevreden en een aanrader!

Karin & Ron (27-07-2023)

Wat een geweldig team, 5 sterren.

Badkamer vervangen

Onze badkamer moest helemaal gedemonteerd worden, daarna, leidingen omleggen en in de muur en vloer gevreesd worden, kortom een mega klus, De mannen(Martin en Santino)gingen zeer enthousiast en professioneel aan het werk, Santino heeft ook nog een goed netwerk zodat het stucwerk, vloerstorten, en kitten door andere specialisten gedaan is. Kortom mijn vrouw zit nu nog in de badkamer(grapje) We zijn na 2 1/2 week de gelukkige mensen met een badkamer helemaal naar ons zin, vooral door het meedenken van Santino, top mannen bedankt.

Teamwork

Gezellig

Hardwerken

Schoonopleveren

Meedenken

Willem (26-07-2023)

Vakmannen die meedenken!

Top werk!

Santino en Martin hebben weer topwerk afgeleverd bij ons (zolderrenovatie). Santino denkt mee in oplossingen, de communicatie verloopt prettig en de afwerking is zeer netjes. Ook de coördinatie met de stucadoor was goed, waardoor het werk goed op elkaar aansloot. Aanrader!

Nette afwerking

Communicatie

Advies

Martin (27-05-2023)

Top en betrouwbaar

Verbouwing badkamer

SDG heeft bij ons de badkamer en wc beneden van sloop naar nieuw gedaan.
De mannen doen alles in overleg, komen ook met goed advies.
En het werk wat ze leveren is helemaal top. Als weer verbouwplannen hebben bellen we SDG.

Netjes werken

Afspraken nakomen

Adviezen

Joyce (17-05-2023)

Werkt netjes en communiceert goed.

Volledige renovatie

Alles keurig afgeplakt voor het slopen begon. Nieuwe badkamer heel mooi en strak geworden. Evt verrassingen werden netjes opgelost iom ons. Vriendelijke ploeg!

Werkt netjes

Oplossingsgericht

Communicatief

Servicegericht

Anne Marie Bontje Ketting (28-04-2023)

TOP

Reovatie woonkamer en bijkamer 1ste verdieping

Santino is vakbekwaam, erg hulpvaardig, komt zelf met initiatieven en mogelijkheden. Overlegt regelmatig over hetgeen wat moet worden uitgevoerd. Ook zijn aansturing naar het verder Stuc & schilder team is prima. Elit schilders heeft keurig werk afgeleverd en leveren ook keurig schoon op. Een voorbeeld voor vele anderen !

vakbekwaam

geen verdere commentaat

Arie en Sandra Lock (01-03-2023)

Geweldig en met enthousiasme gewerkt.

Verbouwing van onze badkamer

Ze hebben onze badkamer van slopen tot weer helemaal nieuw, perfect uitgevoerd. Santino heeft alles perfect geregeld en ook heel goed met ons overlegd en meegedacht. Het is echt super netjes geïnstalleerd. Wij zijn er super blij mee, bedankt mannen.

Communicatie

Netheid

Kennis

Ruben van Eerden (13-02-2023)

Vervangen radiator

Begin 2019 had SDG onderhoud mij al eens geholpen met het verleggen van de gasleidingen. Dit was zo goed bevallen dat SDG onderhoud wederom bij mij aan de slag is geweest om een design radiator te plaatsen. Wederom kan ik niks anders zeggen dan complimenten voor het werk en de service. De radiator werd vakkundig opgehangen waarbij onze mening over plaats van de radiator volledig werd ingewilligd. Alles werkt perfect. SDG onderhoud is zeker een aanrader als het op verbouwingen aankomt wat mij betreft.

Freek en Marleen Renes (10-02-2023)

Badkamer en toilet

Afgelopen week heeft Santino onze nieuwe badkamer en toilet opgeleverd.
Het resultaat is helemaal naar wens! Ik raad SDG zeker aan, omdat ze zeer netjes werken(einde werkdag werd alles opgeruimd en waar nodig gestofzuigd)
Ook wordt er goed overlegd, meegedacht, adviezen en tips gegeven.
Super bedankt Santino en medewerkers!

Yvonne Stolk (19-01-2023)

Badkamer

Nieuwe badkamer geplaatst door SDG wij zijn zeer tevreden over dit team . Ze werken hard en vakkundig door . Van ons een dikke 10!!!!

Linda Harmsen (03-01-2023)

Linda Harmsen

Wij zijn heel tevreden. Ik ben iemand van de details en dat kun je aan de mannen overlaten. Voor elke beslissing die ze maken roepen ze je erbij en overleggen de verschillende opties, zo word er nooit iets gedaan wat je niet mooi vind. Ze zijn elke ochtend vroeg aanwezig en werken heel de dag hard door. Onze toilet en badkamer zijn schitterend geworden, het lijkt wel een hotel! Wij raden SDG aan iedereen aan.

Bert van Donk (15-12-2022)

Vernieuwen toilet

Vorige week dinsdag is Santino en Martin begonnen met de werkzaamheden en vier dagen later was alles klaar.
Wij zijn erg tevreden met deze vakmensen en hun manier van werken. Zeer professioneel en nauwkeurig werk. Geven goede adviezen en suggesties. Werken erg netjes. wij raden dit bedrijf aan voor uw werkzaam heden. Toilet en verdere benodigdheden gekocht bij Grando Hoogvliet, ook daar goed geholpen en voorzien van goede adviezen.

Familie Van Dorp (07-10-2022)

Verbouwen badkamer en toilet

Binnen 2,5 week hebben wij een mooie nieuwe badkamer en toilet. Santino en collega's werken netjes. Alles goed geregeld.Overleggen goed.

Marieke Louis (04-08-2022)

Badkamer en toiletten

We hebben twee toiletten en de badkamer laten doen door Santino en zijn mannen.
Het resultaat is werkelijk prachtig geworden. Er wordt nauwkeurig en netjes gewerkt.
Alles gaat in goed overleg, zijn goed bereikbaar en alles ging volgens afspraak.
Aan het einde werd ook alles weer netjes opgeruimd.
Wij zijn ontzettend blij met hoe alles verlopen is en helemaal met het super mooie eindresultaat!

Nel en rob Kradolfer (10-05-2022)

Verbouwing badkamer

Bij ons zijn Santino en medewerkers na de pasen begonnen met de verbouwing en vergroten van de badkamer alles was van te voren besproken en na de start goed uitgevoerd. Alles is in drie weken voorbereid en afgewerkt en als laatste uitstekend afgemonteerd en gekit.We zijn erg blij met onze nieuwe strakke badkamer . We raden zeker Santino en zijn medewerkers aan voor het verbouwen van badkamer en verbouwingen.
Bedankt!

Monique Schuil (14-04-2022)

Verbouwing toilet en badkamer

Dik tevreden over de zojuist afgeronde verbouwing en plaatsing van nieuw toilet en nieuwe badkamer. Keurig (af)gewerkt, prima communicatie, goed meegedacht en nuttige suggesties aangedragen. Een heel tevreden klant!

Badkamer en w.c (11-04-2022)

Bianca en Bob Christiaanse

Fantastisch getegeld en afgemonteerd. We zijn erg blij mee. Ze zijn (tot zover dat kan) erg netjes. Stof heb je altijd. Maar er werd elke keer netjes opgeruimd.

De tegels zitten er superstrak op en ook het afmonteren is goed gegaan.

Santino dacht mee en vroeg af en toe of iets anders misschien beter was. Zo zijn we erg blij dat hij ons muurtje van de douche wat korter heeft gemaakt. Hij voorzag al wat problemen met de afstand naar de wasbak.

Bedankt!

René en Yvon Coenraadts (25-03-2022)

Badkamer

Wat hebben wij een prachtige strakke badkamer dankzij Santino en zijn mensen. Alles keurig gedaan zoals afgesproken. Slopen, afvoeren enz. Santino werkt echt heel netjes. Ook na afloop van de klus wordt alles schoon en opgeruimd achtergelaten.
Wij zijn echt blij met onze nieuwe badkamer en vinden Santino een kanjer.
Als je plannen hebt en echt een mooi eindresultaat wil zou ik zeker contact opnemen.

Aad en Christel Zondervan-Groenewoud (27-02-2022)

Verbouwing toilet en badkamer

In april 2021 alles uitgezocht voor de nieuwe badkamer en toilet. 4 februari 2022 is er gestart. Flinke klus, badkamer verplaats naar het kleinste slaapkamer. De verbouwing liep vlot en zeer vakkundig. Santino wat een vakman en ook de mensen eromheen.
Alles wordt netjes afgeplakt.
Het contact is geweldig met Santino, wij kijken met een goed gevoel terug op deze verbouwing en genieten volop van onze mooie badkamer en toilet.
Het was het wachten meer dan waard.

Alco & Remke Vos (19-02-2022)

Nieuwe badkamer

In één woord: vakwerk!
Wat we vooral erg hebben gewaardeerd is de goede communicatie met Santino.
We zijn goed op de hoogte gehouden over de planning en wat we konden verwachten.
Santino is flexibel, denkt goed mee in oplossingen en zet vakmensen in die oog hebben voor detail.
Het resultaat: Een prachtige badkamer die niet alleen naar onze wens is, maar waar we ontzettend trots op zijn.

Dirk vd Kerke (29-01-2022)

Verbouwing Keuken

Beste mensen, ik wil hierbij mijn complimenten geven aan het team van SDG, zij hebben op ons kantoor een keuken verbouwing gedaan waar wij zeer tevreden mee zijn.
nu zal uw vraag natuurlijk zijn waarom dat ga ik u uitleggen. 1e communicatie formidabel, 2e afspraak is afspraak, 3e keurig en zeer mooi werk, 4e overlast op kantoor niks, 5e zorgvuldig werk door het hele team, 6e Vriendelijke mensen, niets is teveel. 7e Santino en het team hebben echt alles gedaan volgens offerte, 8e zeer schoon alles achter gelaten, of dat het team er niet geweest was. ja ik heb santino en het team ook prive al gehad met verbouwing keuken en badkamer en ook dat is voor 1000 procent bevallen. ik moet allen nog schrijven dat indien u gebruik maakt van hun diensten mag en kan ik u verzekeren dat het u zeker niet zal worden teleurgesteld. als ik er een cijfer aan moet geven, moet ik alleen cum laude geven. nogmaals bedank Santino. super werk geleverd.

Patrick lagrouw (24-12-2021)

Verbouwing badkamer

Wat een uitdaging voor ons, maar door het zorgvuldige werk van Santino en zijn mannen kunnen wij volop genieten van onze nieuwe badkamer. Dank voor het vakkundig slopen, opbouwen en afwerking. En voor jullie aanwezigheid %uD83D%uDE01, een leuk team! Tot een volgende keer.

Corian Visser (29-08-2021)

Nieuwe kraan

Wij moesten een nieuwe douche kraan. Waar Onnink het liet afweten, kwamen deze nette jongens snel ons probleem oplossen. Snelle service, vriendelijke mannen en leverde een prachtige kraan. echt een aanrader.

Remco van der Maas (16-08-2021)

Vakmensen!!

We hebben vorig jaar (2020) onze badkamer verbouwd en dit jaar de keuken vernieuwd.
Voor beide projecten hebben we voor het leidingwerk / stucwerk SDG ingeschakeld.
Ik kan niet anders dan positief zijn, het werk wordt goed en netjes uitgevoerd, de mannen werken schoon en houden rekening met de wensen van de klant.
Kortom, een aanrader!!

Nicolet Langeveld (04-07-2021)

Aanrader

In juli 2020 de verbouwing afgesproken van de badkamer voor april 2021. Het was het wachten meer dan waard. Santino en zijn mensen denken mee, zijn vakbekwaam, netjes en heel vriendelijk. Ik ben enorm blij met de nieuwe badkamer, elke dag een hotel gevoel. Enorm bedankt en veel succes voor de toekomst!

Natalie Wilmink (24-03-2021)

Verbouwing badkamer en toilet

Gehele badkamer verbouwing en toilet door SDG en ALM-onderhoud met een fantastisch eindresultaat. Vakkundig, oplossingsgericht, keurig op tijd en afspraken die nagekomen worden zijn de kwaliteiten die je zoekt in een partij. SDG bezit het allemaal, zeker een partij die ik een ieder kan aanraden! Absoluut een tevreden klant!

Peter Jan Moerman (23-01-2021)

Verbouwing keuken

Vanwege eerdere goede ervaringen met SDG onderhoud en ALM heb ik ook nu gevraagd voor hulp in de keuken. Voor de nieuwe keuken moest heel wat leidingwerk verlegd worden, electra verplaatst worden, vloer geëgaliseerd worden, stucwerk etc. Dit was zo gedaan. Heldere communicatie, strak werk en altijd goed in meedenken in de planning of als zaken iets anders lopen dan verwacht. Al met al weer erg tevreden met het eindresultaat! Bij de volgende klus weten we jullie te vinden.

Patrick Kraanen (22-01-2021)

Toilet

Wij hebben ons toilet en tegels volledig laten vervangen door ALM en Santino, zeer tevreden, hele goede, betrouwbare service, alles netjes gemaakt en achtergelaten, zeker een aanrader.
heren, bedankt en tot de volgende keer.

Dennis Polak (06-01-2021)

Verbouwing badkamer

Bij mij heeft SDG in combinatie met ALM de badkamer en mijn toilet vernieuwd. Ik ben supertevreden met het resultaat, maar ook zeker over de weg naar het resultaat. Er is meegedacht om de overlast tijdens de verbouwing tot een minimum te beperken. Professioneel en vakkundig! Ik zou ze zonder twijfelen voor een volgend project ook inhuren.

Carolien & Wim Egberts (13-12-2020)

Installatie Badkamer

Aad en collegae hebben onze badkamer vernieuwd. Ze hebben schitterend werk geleverd. Alle vooraf gemaakte afspraken zijn nagekomen en relatief kleine, maar voor ons belangrijke wijzigingen zijn gerealiseerd.
Kortom: prima werk geleverd!!

Familie van Herk (31-08-2020)

Plaatsen inloopdouche in de badkamer

Uitstekend werk geleverd; goed vakmanschap. Zeker aan te bevelen

Remko Jellema (28-07-2020)

Verbouwing badkamer

SDG heeft bij ons de badkamer en toilet verbouwd in samenwerking met ALM. Dit geheel naar onze tevredenheid. SDG werkt zeer nauwkeurig, klantgericht en draagt zelf oplossingen aan voor een nog mooiere afwerking. Alles gaat in goede afstemming en wij kunnen SDG dan ook zeker aanraden.

Peter Dennig (15-06-2020)

Verbouwen badkamer

Wat een vaklui zijn deze mannen zeg, alles keurig netjes gedaan. Zo blij met onze badkamer. Komen hun afspraken netjes na, echt een aanrader.

Wendy Bakker (11-05-2020)

Keuken/ draagmuur verwijderen

Voor ons nieuwe huis waren we op zoek naar iemand die ons kon helpen met de verbouwing voor onze keuken, wc en badkamer. We kwamen toen in contact met SDG onderhoud. Contact verliep goed, alles werd netjes overlegt en er was veel bespreekbaar. SDG werkt erg netjes en levert vakwerk af. We zijn erg tevreden met het werk wat ze hebben afgeleverd.

Jacco van Dijk (26-01-2020)

Vakmensen

In december 2019 hebben wij een grote verbouwing gedaan in ons nieuwe huis.
Dit ging om een nieuwe badkamer, toiletten, elektriciteit, loodgieterswerk, verplaatsen van muren. Wij hebben SDG leren kennen als betrouwbare mensen die willen meedenken.
Mijn vrouw en ik hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Daarnaast zijn wij zeer tevreden over het resultaat!

M. Boudestein (06-01-2020)

Badkamer geplaatst

Badkamer geplaatst door dit team. Professioneel en netjes in het werken en goed in meedenken bij onvoorziene omstandigheden/ uitdagingen die we tijdens de sloop en opbouw tegenkwamen.
Ga zo door heren, bedankt!

Kornelis Jonke (13-12-2019)

Wc potten

2x wc potten laten vervangen door santino ,een duidelijk offerte met uileg netjes op de afgesproken tijd .netjes alles opgeruimd en meegenomen een echte aanrader .tot de volgende klus

Vinc Hoogendoorn (05-11-2019)

Installatie badkamer

Onze badkamer door santino laten renoveren Vanaf eerste moment een duidelijke offerte en verhaal. Alles netjes afgeplakt. Keurig gewerkt. Juiste resultaat en fijn overleg. Aanrader.

Ed en Elly Gunneweg (11-09-2019)

Slopen en monteren nieuwe badkamer

Een geweldig team leuke mensen die onze badkamer en toilet hebben gemonteerd. Alles werd in overleg gedaan en we zijn blij dat SDG-Onderhoud de badkamer bij ons heeft geplaatst. Dit zijn harde werkers, waar je van op aan kunt. Het is zeker een aanbeveling om met deze mensen in zee te gaan, en bij een volgend project zullen zij zeker weer van de partij zijn.

Edward Bakker (18-08-2019)

Ombouw keukenkasten/verlaagd plafond

Via Grando keukens Barendrecht werden zij ingehuurd om bovenstaande werkzaamheden bij ons uit te voeren.
Dit is op snelle en professionele wijze uitgevoerd. Vriendelijke en beleefde hardwerkend Hollandse werklui. Afspraken worden keurig en op tijd na gekomen. Werkomgeving werd keurig afgedekt en schoon opgeleverd na de werkzaamheden. Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen. Bij de plaatsing van onze badkamermeubels maak ik graag weer gebruik van hun diensten.

J. Riegman (14-08-2019)

Verbouwing badkame

De badkamer specialist Grando heeft SDG opdracht gegeven onze badkamer te slopen en opnieuw te installeren. De manier waarop SDG dit heeft gedaan verdient veel lof. Slopen, afvoeren puin, tegelen en installeren nieuwe badkamer is keurig gedaan en verlopen. Altijd op tijd komen, overleg plegen indien nodig en niet eerder weggaan voordat alles goed werkt. Een dikke pluim en vandaar deze positieve reactie.

René Hajee (30-11--0001)

Snel, degelijk en duidelijk

Waar anderen ons lieten bungelen hebben Martin en Santino ons heel snel en vakkundig geholpen. Dank mannen!

Geef hier uw recensie!